Ingredience:
špenátové listy
rukola
větší granátové jablko
hruška 2ks
vlašské ořechy 25g
kozí sýr s plísní 150g
olivový olej 1pl
sůl
pepř
Příprava:
Granátové jablko rozpůlíme a dužinu vydlabeme pomocí lžíce do mísy. Přecedíme a šťávu zachytíme zvlášť. Jednotlivá zrníčka očistíme od zbytků bílé dužiny. Šťávu z granátového jablka prošleháme s olivovým olejem, osolíme a opepříme. Rukolu a špenát rozdělíme na talíře, přidáme najemno nakrájené plátky hrušky, posypeme granátovými jadérky a vlašskými ořechy. Porci korunujeme plátkem kozího sýra o pokojové teplotě. Podáváme zastříknuté zálivkou a s opečenými tousty.
Doba přípravy:
20 minut
Náročnost:
■■■□□□
Žádné komentáře:
Okomentovat