Ingredience:
kuřecí játra 500g
rýže 250g
žampiony 150g
bílé víno 100ml
kuřecí vývar 250ml
zakysaná smetana 4pl
chilli paprička
hořčice 1pl
cibule
olej
sůl, mletý černý pepř
Příprava:
Játra propláchneme studenou vodou, necháme okapat a nakrájíme na menší kousky. Cibuli nakrájíme najemno a orestujeme na rozpáleném oleji dozlatova. Přidáme játra, nadrobno nakrájenou chilli papričku, překrájené žampiony a vše krátce opečeme. Pak vmícháme hořčici a podlijeme vínem i vývarem. Přiklopíme a dusíme, až se tekutina zredukuje na polovinu. Pak vmícháme zakysanou smetanu. Ochutíme solí a pepřem a krátce povaříme. Podáváme s uvařenou rýží.
Doba přípravy:
45 minut
Náročnost:
■□□□□□
Žádné komentáře:
Okomentovat