Ingredience:
vepřová kýta 250g
rýže 200g
cibule 1ks
paprika 1ks
med 1pl
sójová omáčka 1pl
bramborový škrob 1kl
směs Tandoori masala 1kl
olej 1pl
Příprava:
Maso nakrájíme na nudličky a marinujeme ve směsi oleje a Tandoori masala. Cibuli a papriku nakrájíme na nudličky. V osolené vodě uvaříme rýži dle návodu. Mezitím připravené maso orestujeme na oleji, přidáme pokrájenou zeleninu a restujeme. Až je maso měkké, zalijeme sójovou směsí, kterou jsme připravili smícháním sójové omáčky s medem, bramborovým škrobem a trochou vody. Vše prohřejeme. Rýži rozprostřeme na talíře, poklademe masovou směsí, dozdobíme čerstvými bylinkami a servírujeme.
Doba přípravy:
25 minut
Náročnost:
■□□□□□
Žádné komentáře:
Okomentovat