Všechny zde uváděné recepty odpovídají 4 standardním porcím.

Pappardelle s lososem


Ingredience:
pappardelle 400g
uzený losos 200g
smetana na vaření 215g
šalotka
olivový olej 2pl
suché bílé víno 2pl
rajský protlak 3pl
čerstvý kopr

Příprava:
V pánvi rozehřejeme olej a vhodíme na něj nadrobno nakrájenou šalotku. Až zezlátne, vložíme do pánve 100g uzeného lososa nakrájeného na plátky a podlijeme ho bílým vínem. Zbytek lososa smícháme se smetanou, přidáme rajský protlak a tyčovým mixérem rozmixujeme. Vzniklou směs nalijeme do pánve a deset minut povaříme. Pappardelle uvaříme podle návodu na obalu a po scezení je důkladně promícháme s lososovou omáčkou. Rozdělíme na talíře, ozdobíme čerstvým koprem a podáváme.

Doba přípravy:
25 minut

Náročnost:
■□□□□□

Žádné komentáře:

Okomentovat